Здравейте колеги.На лице е следният проблем..миналата седмица си тръгвам си от бачкане.. паля колата 1..2 ...3 предавка всичко си е ок, до момента в които решавам да изключа от скорост стигам си до светофара светва зелено и при опитами да включвам 1 пускам съединителя и колата си остава на място.....всички скорости си влизат без проблем без значение дали съм натиснал педала на съединителя или не.До сега такова нещо нещо не ми се беше случвало...
Известие
Collapse
No announcement yet.
съединител или..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеАко е съединителя би трябвало на работещ двигател да не можеш да включваш скорости. Поне така си мисля...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе си мислиш правилно. Когато е тотално износен си включваш спокойно без да натискаш педала.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
По нагоре съм писал - и аз не усетих нищо, както си изпреварвах едно ауди и колата загуби мощност и въобще ме вървеше и нямаше никакви индикации преди това и си включвах всички скорости без да натискам педала. А аз както знаеш разбирам от коли и от жени и трябвше да усетя, че нещо не е наред. Феродото беше като вестник.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Каре? Мен така на орлов мост спирам на сфетофара - тръгвам 1ва и на 2ра край включвам скоростите ,ама колата не движи :Д
Най-лесно се пробва гасиш 1ва палиш тръгваш и като вдигнеш малко скорост и обороти 2ра - ако тръгнеш си съединител ,ако е каре полуоска няма и да тръгнеш :ДLancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
Fiat Marea TD100 hlx 97
Comment
Comment